eOpgave vejledning

En eOpgave er tænkt til at erstatte det arbejde som ellers skulle udføres med en normal opgave aflevering. Det vil sige at en eOpgave bruges til indsamle opgaver som studerende (eller andre) skal aflevere. En eOpgave kan betragtes som et spørgeskema, bortset fra at ved en eOpgave bliver der ikke lagt skjul på hvem har svaret og uploadet en opgave. Dvs. at eOpgaven er ikke anonym for administratorer.

Bortset fra denne ene undtagelse er der næsten ingen forskæl på hvordan en eOpgave bliver oprettet i forhold til et spørgeskema. Enkelte ord er naturligvis forskellige (f.eks "opgave" i stedet for "Spørgeskema"), men fremgangs metoden er den samme.

 

Efter du vælger "Opret ny opgave", kan du benytte dig af "Spørgeskema Vejledning" som du kan finde i venstre menu. Husk at spring over indledningen da du på nuværende tidspunkt allerede har oprettet en eOpgave som du kan redigere i.

 

Link til Det  FakultetLink til Københavns UniversitetLink til Københavns UniversitetSidehoved med KU's logo og link til KU's website
Vignet til Det  Fakultet