eBlanket vejledning

En eBlanket er tænkt til at erstatte det arbejde som ellers skulle udføres med en normal papirblanket. Det vil sige at en eBlanket bruges til informationsindsamling. Dette kunne f.eks være en ansøgning om deltagelse til et kursus eller en dispensations ansøgning. En eBlanket kan betragtes som et spørgeskema, bortset fra at ved en eBlanket bliver der ikke lagt skjul på hvem har svaret på blanketten og hvad personen har svaret. Dvs. at blanketten er ikke anonym for administratorer.

Bortset fra denne ene undtagelse er der næsten ingen forskel på hvordan en eBlanket bliver oprettet i forhold til et spørgeskema. Enkelte ord er naturligvis forskellige (f.eks "eBlanket" istedet for "Spørgeskema"), men fremgangs metoden er den samme.

 

Efter du vælger "Opret ny blanket", kan du benytte dig af "Spørgeskema Vejledning" som du kan finde i venstre menu. Husk at spring over indledningen da du på nuværende tidspunkt allerede har oprettet en eBlanket som du kan redigere i.

 

Link til Det  FakultetLink til Københavns UniversitetLink til Københavns UniversitetSidehoved med KU's logo og link til KU's website
Vignet til Det  Fakultet