Personlig adgang

 1. Hvordan kan jeg ændre mine egne oplysninger i ISIS?
  Du skal gå til din personlige profil. Her kan du ved at indtaste dit cpr-nr og ved brug af din KU-pinkode få adgang til at ændre dine egne oplysninger i ISIS.
 2. Jeg har ingen KU-pinkode. Kan jeg stadig benytte ISIS?
  Ja. Alle personer, der er oprettet i ISIS-databasen har adgang til ISIS. I tilfælde af at man ikke er ansat eller studerende og derfor ikke har fået udleveret en KU-pinkode, kan man få et ISIS-login istedet. For at få et login skal du kontakte din lokale ISIS-sekretær og bede om et kodeord.
 3. Hvordan får jeg tilknyttet et billede til min ISIS-profil?
  For at tilknytte eller ændre et billede til din personprofil, skal du kontakte den lokale ISIS-sekretær. Ved du ikke hvem det er, kan du se hvem der har adgang til dine ISIS-data, hvis du trykker på 'rediger person-data' under din personprofil.
 4. Hvem kan ændre i mine data?
  Hvis du logger på din personlige profil og trykker på "mine data" i menuen til venstre, har du mulighed for at folde en liste af ISIS-sekretærer, der kan redigere dine data, ud ved at klikke på linket "hvem kan redigere mine data?".
Link til Det FakultetLink til Københavns UniversitetLink til Københavns UniversitetSidehoved med KU's logo og link til KU's website
Vignet til Det Fakultet